Vädjan/Respekt

Du ser mig - Jag ser Dig!

förekomna anledningar måste vi be Dig som besökare/ kund respektera våra öppettider!

Det förekommer allt för ofta att personer olovandes går in på gårdsplanen, fast "butiken" är stängd!

Besökare är bara välkomna när "ÖPPET-SKYLTEN" är upphängd!

Övrig tid är Du välkommen att ringa till mig tel. 070-5123156 -(Uffe), eller knacka på inne på gården/boningshuset! Instruktioner finns anslagna på porten mot korsningen och här! Det händer ofta att Ulf är "tillfälligt  ute" - och då är vanligtvis "butiken stängd"!

Även om det kan vara frestande och lättillgängligt, så är vår LADUGÅRDSPLAN INTE OFFENTLIG PLATS, utan i grunden privat område! Snälla; Respektera vår integreitet, våra öppettider! (... och vårt PRIVATA OMRÅDE!)

(Som kund eller "nyfiken" under öppettider, är Du givetvis välkommen att parkera på ladugårdsplanen !!!)🙂 Även" aviserade" övernattningar i husbil/husvagn, är välkomna!

På  grund av mångas respektlöshet, tvingades vi markera "ovälkomnande" medelst el-band för ett par veckor sedan. Vid "tillfälligt ute", är det kanske  inte alltid uppsatt och då hänvisas till som ovan!

Överträdelser riskerar att  (som redan ett flertal stycken, inkluderande personal från länsstyrelsen!!!) bli Polisanmälda! - ( ...eller få oväntat besök i sin egen trädgård... ?!) -  för olaga intrång/hemfridsbrott.

  • Vi kommer fortsättningsvis (ytterligare på fk. a.) föreslå ömsesidig fotografering - vill Du fotografera något hos oss, vill vi gärna ha en bild på Dig! (se bl.a. not i vår dagbok/blogg varför!)
  • Vill Du göra kontroll hos oss, kommer vi att göra kontroll av Dig!

Vi får många roliga, trevliga, ofta också "filosofiska"  bekantskaper/kunder varje öppet-dag, men ett fåtal barnfamiljer och andra förbipasserande, verkar ha svårt att förstå att man inte får gå in på ett "näringsställe när det inte är ÖPPET"!

Tyvärr finns det elaka människor därute, som har för vana att anmäla oss titt som oftast, vilket fått oss att mer eller mindre känna oss "förföljda" av bl.a. länsstyrelsens djurinspektörer (Vi har därför kännt oss tvugna att polisanmäla både privatpersoner och myndighetspersonal!.OK, vi har många katter på gården, men alla mår bra och de får mat minst 2 ggr. per dag.

Snälla människa: kommentera /anmäl oss inte mer!!! Vi anser att vi har full koll "på läget" och betackar oss för fler "kommentarer". Lägg istället Din energi/förstörelselusta på DEM som VERKLIGEN behöver "UPPMÄRKSAMHET"!!! 😠

EKSAKER har vanligtvis öppet lördag - söndag ca 10 - 17. Andra veckodagar och tider kan förekomma - är portarna öppna samt "öppetskylt" uppsatt samtidigt, är Du mer än välkommen att titta, handla, fika medhavd fika, eller bara sitta ner och "ljuga", filosofera en stund!💋

 

- "Vi har sällan tid att ha brått"!

Ulf R 2013-07-26

PS: Vi ser mer än Du tror...! DS.

 

Runda , öppna ögon, stora päronformade "hörlurar", "vassa klor" förnimmer mer än Du tror.
Men "snäll tass", ger också Den mångfalt tillbaka!